Maatwerk

Wij helpen u alle ruimtes naar uw wensen te creëren.

kASTEN OP MAAT

Of het gaat om een boekenkast op zolder, wandkast op maat in uw huiskamer, een stijlvolle inrichting van een kleedkamer of een walk-in closet – wij denken met u mee om de ruimte zo efficient mogelijk, stijlvol enuniek vorm te geven en te realiseren.

Ook met het maken van winkelmeubels en displays hebben wij ervaring.

Kiest u voor een duurzaam materiaal als oud hout of oude vloerdelen voor een warme stijlvolle uitstraling of houdt u meer van een strak FSC-MDF, hoogglans wit of een kleur het is geen enkel probleem.  Ook met steigerhout of ander plaatmateriaal zijn de mooiste kasten/meubels te maken.

De combinatie met beton ciré behoort altijd tot de mogelijkheden.

TAFELS/WERKPLEKKEN

Een plek waar je aan kan zitten, van kan eten, werken, tekenen, spelletjes doen… of gewoon mooie dingen op kunt zetten. Een tafel of een werkplek is meestal multifunctioneel. Dit stelt eisen aan dit meubelstuk zowel aan het formaat als aan het materiaal. We maken salontafels en sidetables met bijzondere poten – neem maar eens een kijkje in onze winkel. Wij adviseren graag en realiseren vakkundig uw wensen. Passend in de ruimte en bij uw interieur.

Alles is mogelijk. Stroompunten, netwerk, licht of zelfs een beeldscherm erin verwerkt behoort tot de
mogelijkheden. Stoer industrieel of robuust landelijk, strak en simpel het kan allemaal. Zelf ideeën voor een unieke tafel? Wij denken graag met u mee! Neem vrijblijvend contact met ons op.

OVERKAPPINGEN – TUINSETS

Overkappingen zijn door de jaren heen ook wel echt een specialisatie geworden van ons. Met of zonder lichtstraat, vrijstaand of aan het huis vast. Een overkapping biedt bescherming tegen de regen en zon zodat je veel vaker buiten kunt zitten. Het staat gezellig en maakt van je buiten een verlengde van je huis.

Je kunt er een buitenkeuken onder maken of een heerlijke loungeset. Een eettafel of een gezellige hangplek voor de kinderen. Een overkapping geeft je huis een mooi aanzien.

Wij kunnen jouw ideale ‘buitenkamer’ maken.

VERGROENING

Wij zijn grote voorstanders van meer groen in huis en kantoor! Planten brengen gelijk sfeer in huis en planten in je interieur zijn ook nog eens heel gezond. Planten beschikken namelijk over de fantastische eigenschap dat ze de lucht in huis zuiveren.

Uit een aantal wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat sommige planten bepaalde chemische verbindingen kunnen afbreken, waardoor deze uit de lucht verdwijnen en daarmee de lucht zuiveren. Ook verbeteren planten in huis de luchtvochtigheid, waardoor gezondheidsklachten als hoofdpijn, rode ogen en hoestbuien kunnen verdwijnen. En ze leveren een beetje meer zuurstof in huis!

We maakten voor de Plantastic Health Hunb in Rotteram prachtige winkeldisplays/plantenbakken.

Om ruimte te besparen kun je allerlei systemen bedenken om planten op te hangen zoals de lamp in de ontvangstruimte van Beeldig Grafisch Ontwerp.

We denken graag met je mee in het vergroenen van je omgeving. Gaan we samen een klein beetje de CO2 te lijf…