Logo de Werkplaats

Betonciré

Een unieke eigentijdse en duurzame finish die zijn weerga niet kent.

Beton Ciré Badkamer

Wilt u eens wat anders dan de standaard tegeltjes in uw badkamer dan is Beton Ciré wellicht iets voor u. Een levendig materiaal prachtig te combineren met hout, natuursteen, (Portugese) tegels en staal. Het geeft een serene rust door het ontbreken van voegen, is bijzonder en tijdloos.

Beton Ciré is zeer geschikt om uw badkamer wanden mee af te werken, zelfs in het gedeelte waar u doucht.

Het is na afwerking waterdicht. Door het ontbreken van de vuil aantrekkende voegen ontstaat een praktische makkelijk te onderhouden wandafwerking.

Beton Ciré geeft meer rust in een ruimte, zeker in kleinere ruimtes ontstaat daardoor een vergrotend effect. Door de rustige uitstraling past Beton Ciré in vrijwel iedere sfeer, van strak en modern tot industrieel, landelijk en zelfs klassiek, vooral de kleurkeuze is daarbij van belang.

Beton Ciré is in iedere badkamer toe te passen van nieuwbouw tot renovatieproject daarbij is het in de meeste gevallen niet eens nodig om bestaand tegelwerk te verwijderen.

 • Onderhoudsarm

 • Bacteriewerend

 • Schoonslijtend

 • Anti Slip R9

 • Krasvastheid 7 Moh

 • Slijtvast

 • KRIMPVRIJ

 • Drukvastheid >32N

 • Schimmelwerend • Elastisch

 • Scheuroverbruggend

 • NAADLOOS

 • In korte tijd eenvoudig aan te brengen zonder breekwerk

Beton Ciré Vloer

Beton Ciré is een ideaal product voor iedereen die op zoek is naar een vloer met de uitstraling van beton zonder de nadelen van echt beton zoals bijvoorbeeld scheurvorming. Beton Ciré is zeer hard, enorm slijtvast, duurzaam, dun, uitermate geschikt voor vloerverwarming en erg makkelijk in onderhoud.

Er zijn vele mogelijkheden, van ingetogen en rustig tot levendig en stoer.

Beton Ciré vloeren combineren gebruiksgemak met schoonheid in woning of bedrijfsruimte. Door het ontbreken van (vuil aantrekkende) voegen wordt de vloer als het ware een volledig onderdeel van het gebouw. Hierdoor ontstaat bijna vanzelfsprekend een basis voor het overige interieur.

Alle Beton Ciré varianten kunnen bij renovatie meestal zonder sloopwerk in korte tijd worden gerealiseerd en zijn leverbaar in iedere kleur en zal ook in dat opzicht altijd de juiste combinatie vormen met uw interieur.

Beton Ciré Wanden

Beton Ciré is ook voor wanden een geweldige toepassing. een stoere, levendige uitstraling die je niet overal ziet. Ook voor buitenwanden – bijvoorbeeld onder een overkapping is een Beton Ciré wand een eyecatcher. Een schouw er op een bijzondere manier er uit laten springen behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor wanddecoratie zijn de mogelijkheden eindeloos en afhankelijk van uw fantasie. Natuurlijk rustig ingetogen of glitter, kleurig, metallic, rustiek of stoer.

In elke gewenste kleur verkrijgbaar. Zo past het altijd in uw interieur.
Reliëfs kunnen aangebracht worden of grafische afbeeldingen vanuit een mal.

TIP voor bedrijfsruimtes: laat bijvoorbeeld uw logo er in reliëf of andere kleur op aanbrengen. Beton Ciré is naast onze standaardcollectie leverbaar in duizenden kleuren.

U kunt uw kleurkeus baseren op NCS, RAL, Flexa, Histor, Farfow&Ball, PMS, Sikkens, Sigma, Gamma, Karwei, Praxis, Formido, Pure & Original en vele andere kleurlijnen.

Beton Ciré Trap

Natuurlijk, origineel en Rustig. Beton Ciré kenmerkt zich door een ingetogen natuurlijk beeld met subtiele structuren. Door het ontbreken van naden of voegen ademt het rust uit en is het ondersteunend aan de rest van het interieur.

Beton Ciré is van oorsprong een oude Franse techniek om beton een mooi uiterlijk te geven, omdat beton erg dik is en neiging heeft om te scheuren is deze techniek is in de loop der tijd doorontwikkeld tot een bijzondere beton stuc die in een dunne laag kon worden aangebracht. Deze beton stuc (ciré) is bijzonder sterk, watervast, hydrofoob en hecht op vrijwel ieder oppervlak.

Hierdoor is Beton Ciré geschikt voor vrijwel iedere toepassing, van vloer tot plafond, van keuken tot badkamer en van binnen tot buiten, aanrechtbladen, lampen en ook prachtig op trappen.

Of u nu een open trap heeft, of dicht, met stootboord of niet – alles kan!

Beton Ciré Tafels

Een Beton Ciré tafel is gemakkelijk in onderhoud, duurzaam, krasbestendig en heel fraai in ieder interieur.

Beton Ciré is ideaal ook voor tafelbladen: slijtvast, krasvast, drukvast, watervast, duurzaam et cetera. Eenvoudig in onderhoud. Gebeurt er een ongelukje dan is het heel eenvoudig, even een doekje er over en het is weer schoon.

Standaard kunt u kiezen uit vier kleuren:

New York Streets | Moody Cloud | Gloomy Grey | Sinfull

maar andere kleuren zijn ook mogelijk.

U kunt kiezen uit 6 verschillende standaard poten (zie prijslijst) maar ook hier is maatwerk mogelijk.

Kies een blad formaat of laat uw eigen tafel ‘oppimpen’. Misschien heeft u een mooi onderstel maar is uw tafelblad gekrast of lelijk geworden. Met een beton ciré coating is uw oude tafel weer als nieuw! Vraag naar de mogelijkheden.

Beton Ciré Keukens

Weinig onderdelen van de keuken zijn zo belangrijk als het aanrechtblad. U zult er immers vrijwel dagelijks aan werken. Daarom moet het tegen een stootje kunnen maar ook comfortabel zijn in het gebruik en onderhoud. Tegelijkertijd is het blad dé blikvanger in uw keuken dus behalve praktisch moet het ook mooi zijn.

Beton Ciré is uitermate geschikt voor aanrechtbladen en achterwanden. Of u nu een nieuw aanrechtblad wilt of het bestaande renoveren. Het kan meestal in één geheel worden afgewerkt zodat u een enkele verstekverbinding ziet. Een aanrechtblad of spatwand van Beton Ciré is stoer en robuust maar toch licht van gewicht. Het is stevig, duurzaam en geschikt voor alle typen keukens. Elk keukenblad kan desgewenst op maat en kleur gemaakt en naar wens aangepast worden.

Beton Ciré in uw keuken is praktisch in het dagelijks gebruik. Door de speciale coating verwijderd u eenvoudig eventuele vlekken. De bladen zijn bijzonder duurzaam en in elke gewenste afmeting te leveren.